Skip Navigation Links
 

 

Stop searching,
Start finding!

Websites

Speciale aanbieding:

Een basis website voor een basis prijs; vraag vrijblijvend een offerte aan! (email: info@Europe-It.com ). hiervoor krijgt u uw website met een ontwerp op basis van uw bedrijfslogo, een aantal pagina's op uw website met de informatie over uw bedrijf, aanmelden bij diverse zoekmachines en een contactformulier. De registratie van uw domeinnaam kunnen we ook regelen, in deze aanbieding zonder meerkosten, u betaalt wel zelf de (jaarlijkse) kosten voor de domeinregistratie en hosting.

Uw eigen website, elke onderneming heeft de behoefte om een eigen presentatie op het WWW te plaatsen, klanten, leveranciers en iedereen die naar u of uw bedrijf op zoek is kijkt tegenwoordig eerst op het internet. Het internet is niet aan kantoortijd gebonden, uw aanwezigheid is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor iedereen te vinden en te raadplegen, zonder dat het u extra tijd of moeite kost.

Om dit te realiseren kan Europe-IT voor u de website ontwikkelen, ontwerpen en bouwen geheel conform uw wensen en eisen.
Wij maken hiervoor gebruik van de modernste ontwikkelomgevingen en hebben een heel scala aan gebruiksklare componenten in eigen beheer die zonder veel moeite in uw website geĆÆmplementeerd kunnen worden.

Over het algemeen ontwikkelen wij websites op het Microsoft platform gebruikmakend van HTML, Javascript, ASP of ASP .NET en CSS, alles afhankelijk van uw wensen.

Voorbeelden van door ons ontwikkelde (en/of in beheer zijnde) websites zijn:

Daarnaast voeren wij voor diverse partijen nog het onderhoud op meerdere websites, welke al dan niet door ons zijn ontwikkeld.

Speciaal voor verenigingen hebben wij een website ontwikkeld die naast een algemene website een ledensite biedt met diverse functionaliteiten zoals een smoelenboek, aan- en afmelden als lid, contactformulieren etc. Ook is voorzien in een administratie-site met ledenadministratie en financiƫle administratie.